Forældre

Et godt forældresamarbejde er forudsætningen for kvalitet og sammenhæng i det daglige arbejde

Den daglige kontakt skaber rammer og tryghed i børnenes opvækst. Kun ved fælles hjælp mellem forældre og personale, formår vi at udføre det optimale arbejde i forhold til børnene. Samarbejdet handler om et fælles ansvar, nemlig at børnene trives og har det godt.

Udover kontakten når børnene bliver afleveret og hentet, er forældre velkomne til at deltage i hverdagen. Skal vi på tur ud af huset, er det rart med et par ekstra hænder.

Vi bestræber os på at være imødekommende, så forældrene er trygge ved at aflevere børnene. Kun gennem dialog får vi et godt kendskab til hinanden.

I vuggestuen får forældrene en detaljeret beskrivelse af barnets dagligdag. Helt den samme ”service” kan man ikke forvente at få i børnehaven. For det første er børnene blevet ældre, så de selv skal have en chance for at fortælle, hvad de oplever og for det andet er der færre voksne og flere børn i børnehaveafdelingen.

I vuggestuen har vi forårsfest, hvor børn forældre, søskende og personale hygger sig med forskellige aktiviteter og et julearrangement, hvor vi pynter juletræet og spiser æbleskiver. Bedsteforældrene inviteres hvert forår til "Blomstens dag", hvor hvert barn medbringer en blomst, som de sammen med bedsteforældrene planter på legepladsen.

I børnehaven har vi forårsfest, hvor børnene opfører en forestilling for forældre og søskende. Til generalprøven inviteres bedsteforældrene. Bedsteforældrene inviteres også til juleklip.